Historie

Het Oude Ambacht stijlvol wonen Noord-Sleen achterzijde

Inmiddels bestaat Het Oude Ambacht stijlvol wonen meer dan 40 jaar. Het bedrijf is gevestigd in een authentieke Saksische boerderij in Noord Sleen, onder de rook van Emmen (Dr.).

Na een aantal ingrijpende verbouwingen is uit deze boerderij een gebouwencomplex ontstaan waar u een brede collectie klassieke, tijdloze meubelen vindt, samengesteld uit de top van nationale en internationale meubelfabrikanten. 

In de beginjaren, de zaak was toen nog in Emmen gevestigd, werd er antiek verkocht met daarnaast nieuwe meubelen. Door ruimtegebrek verhuisde de zaak al snel naar Noord Sleen.

In 1969 kocht de familie Deiman de boerderij aan de Dorpsstraat 5, waar de zaak nog altijd gevestigd is. De boerderij werd kort daarna met eenvoudige middelen verbouwd.

Deze verbouwing was nog maar nNa de laatste grote verbouwing in 2001, waarbij de winkel- en magazijnruimten enorm vergroot werden vindt u in onze zaak een collectie die uniek is voor Nederland. Middels deze website willen wij u uitnodigen om een bezoek aan onze zaak te brengen. Niet naast de deur, beslist de moeite waard!