Profiel

Het Oude Ambacht stijlvol wonen is een meubelzaak in het landelijk gelegen Noord Sleen, onder de rook van Emmen. De familie Deiman heeft dit bedrijf ondergebracht in een oude Saksische boerderij, waar u telkens verbaasd zult staan over de aanwezige mogelijkheden met de geboden collectie. De verschillende sferen en ambiance gecreëerd in deze ruimtes geven een duidelijk beeld van de aanwezige kennis en mogelijkheden. Alle gevoerde meubelcollecties hebben overeenkomst wat betreft de kwaliteit en exclusiviteit, maar vallen binnen het rekbare begrip “tijdloos klassiek” uiteen in verschillende stijlen c.q. afwerkingen. Natuurlijk houden wij er ook van om af en toe het interessante spanningsveld tussen modern en klassiek op te zoeken. Bij Het Oude Ambacht worden complete interieurs getoond volop keuzemogelijkheden, ook als u net die ene fauteuil, TV-kast of salontafel zoekt.

De mogelijkheden worden versterkt door de wijze waarop onze meubelen worden gemaakt. Omdat dit nog vaak handmatig gebeurt, is er een welhaast onbeperkte keuze uit bekleding, wijze van stofferen of afwerking. Eventueel is vaak een aanpassing in de maatvoering tegen geringe meerprijs mogelijk. Dit geeft de mogelijkheid om uw meubelen aan uw individuele wensen aan te passen.

Dit betekent dat u in Noord Sleen geen geijkte standaardopstellingen zult tegenkomen, maar verschillende combinaties, door ons geselecteerd uit het enorme aanbod. U zult bij ons dan ook nooit een standaardoplossing aangereikt krijgen voor een individuele situatie zoals de uwe, maar een op uw situatie gesneden voorstel, gepresenteerd in een ongedwongen sfeer.

Natuurlijk worden uw meubelen door onze eigen mensen, zonder kosten bij u thuis gebracht (eilanden, etages etc. in overleg).

Op deze manier wordt er bij Het Oude Ambacht al 40 jaar een manier van inrichten gepresenteerd, welke kenmerkend is voor de toch wel gemoedelijke sfeer van het Drentse platteland.

 

Onze meubels worden door onze eigen mensen zonder bijkomende kosten thuis afgeleverd.

Ondanks dat dit nooit compleet kan zijn, willen wij u middels deze website toch iets meer laten zien van hetgeen geshowd wordt door Het Oude Ambacht stijlvol wonen. Wij willen u dan ook graag uitnodigen voor een bezoek aan onze zaak. Beslist de moeite waard!

 

 

Het Oude Ambacht Stijlvol wonen Noord Sleen