Selecteer een pagina

Al onze gestoffeerde meubelen kenmerken zich door een hoog afwerkings- niveau en een tijdloze uitstraling. Altijd mogelijk in iedere bekleding. Mijn collectie bestaat uit een paar duizend stoffen of leer maar als het hier niet bijzit mag u bij wijze van spreken ook zelf iets breien…..

Goed zitten is voorwaarde voor mij om een model in te kopen maar, goed zitten is natuurlijk heel persoonlijk. Bijna alle modellen zijn leverbaar met verschillende zitdiepte’s, zithoogte’s of hardheid.

Om duidelijk te maken hoe ik mijn collectie opgebouwd heb wil ik het indelen in 3 categorieen: goed, beter en best. In alle gevallen krijgt u 10 jaar garantie op de romp, vering en vulmaterialen. Da’s goed dus.

Een ”goede” bank heeft bij mij sowieso een houten frame, een stalen vering en mimimaal een koudschuim vulling. Altijd zijn alle losse kussens keerbaar. Afhankelijk van de prijsstelling hebben we dan nog extra’s in de vorm van extra opbouw of afdeklagen van de vulling, een volledig gestoomd beuken frame wat misschien zelfs volledig houtgepend is…… Kortom een bank niet alleen voor u maar ook voor de komende generaties……